Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього року у Львові відремонтували 653 колодязі та замінили понад сотню люків

За інформацією ЛМКП «Львівводоканал», з січня по травень цього року працівники каналізаційної служби відремонтували 653 та очистили 101 каналізаційний колодязь.
Фото: ЛМР

Водночас проведено заміну 118 каналізаційних люків, а також за 324 адресами мережу промили та ліквідували 99 провалів на каналізаційних мережах у різних куточках громади.

Також працівники підприємства ліквідували 766 закупорок на каналізаційній мережі Львова. Як наголошують комунальники, такої кількості можна уникнути, якщо використовувати каналізаційну мережу за призначенням.

«Ці цифри були б значно меншими, якби мешканці та юридичні споживачі не зловживали можливостями каналізаційної мережі та не викидали туди вологі серветки, залишки їжі, засоби гігієни, жири або неочищені стоки — у випадку юросіб.

У разі, якщо ви таки помітили несправність каналізаційної мережі, варто звернутись на гарячу лінію «Львівводоканалу» за номером 15-51. При цьому, якщо труби/мережі є у нас на балансі, то роботи будуть виконані безкоштовно, якщо ж ні, – то слід написати лист з проханням виконати роботи з очистки каналізації», – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ