Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цього тижня ІмпактБус завітає до Рави-Руської та Трускавця

За інформацією пресслужби ЛОР, команда Львівського обласного молодіжного центру з унікальним проєктом ІмпактБус 28 липня завітає до Рави-Руської, а 30 липня – до Трускавця.
Фото Львівська ОДА

Про це повідомила голова комісії з питань молоді та спорту Львівської обласної ради Тетяна Бей.

"Проєкт ІмпактБус покликаний максимально залучати молодь до розвитку своєї громади.

Під час поїздок команда Львівського обласного молодіжного центру розповідає молоді про те, як вона може впливати на розвиток своєї громади, проводить тренінги з неформальної освіти, консультує, як створювати молодіжні центи, простори, ради, громадські організації.

Закликаю молодь Львівщини запрошувати проєкт ІмпактБус у свої громади.

До речі, у п’ятницю, 30 липня, планую особисто взяти участь у заходах проєкту ІмпактБус у Трускавці», - зауважила Тетяна Бей.

Щоб проєкт ІмпактБус завітав і до вас, необхідно зареєструватися за ПОСИЛАННЯМ.

Як повідомили в Львівському обласному молодіжному центрі, темами освітніх зустрічей є міжнародні обміни, права людини, волонтерство, soft skills, участь молоді, ресурси, гранти, організація подій, можливості для молоді від українських та міжнародних організаторів, проєктний менеджмент. Крім того, громади можуть пропонувати свої ідеї для тренінгів.

Додамо, що проєкт ІмпактБус уже відвідав Добросин і Старий Самбір. Наразі формується графік на серпень і вересень.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 12 липня на Львівщині стартував унікальний проєкт – мобільний молодіжний центр. Мікроавтобус зі спеціальним обладнанням для проведення тренінгів, презентацій, кінопоказів та змістовного дозвілля придбаний за кошти з обласного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ