Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч на Західному кордоні збільшилась кількість контрабанди

За 9 місяців на Західному кордоні збільшилась кількість виявлених контрабандних товарів. Про це 20 жовтня повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.
Фото Держприкордонслужба

З початку 2020 року на ділянці відповідальності Західного регіонального управління через західні кордони України пропущено майже 13 мільйонів осіб та понад 3,5 мільйони транспортних засобів. Порівняно з аналогічним періодом минулого 2019 року спостерігається зменшення пасажиропотоку у 2,5 рази,транспортного потоку у 2,1 рази.(2019 рік – майже 33 мільйони осіб та понад 7 мільйонів - транспортних засобів).

За даний період виявлено та затримано 2214 незаконних мігрантів. Під час прикордонного контролю виявлено 29 випадків використання підроблених документів, 17 спроб перетину кордону з чужими документами, 572 випадки використання недійсних документів.

В результаті протидії контрабандній діяльності та незаконному переміщенню через державний кордон товарів та вантажів виявлено 423 одиниць зброї, 466 штук боєприпасів, більше 48 кілограмів наркотичних речовин. Окрім цього, виявлено контрабандних товарів на загальну суму майже 274 мільйони гривень.

За дев’ять місяців 2020 року припинено 27 спроб переміщення через державний кордон викрадених автомобілів та 88 спроб переміщення автомобілів по підроблених або несправних документах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ