Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч стадіон „Україна” реконструюватимуть

У 2007 році планується провести реконструкцію стадіону „Україна”. Про це повідомив генеральний директор ФК „Карпати” Олександр Єфремов.
„Стан стадіону протягом останніх років значно погіршився. Насамперед це стосується газону. Тому у цьому році відбудеться реконструкція покриття поля, крім того, заплановано замінити табло та сидіння на стадіоні для того, аби стадіон міг приймати матчі першості країни серед команд вищої ліги. Крім того, планується розширити технічну зону стадіону, до якої входять роздягальні та інші технічні приміщення, планується звести покриття стадіону. На це потрібні чималі кошти, тому швидше за все ці роботи проводитимуться з 2007 року”, - зазначив Єфремов.
За його словами, на сьогодні першочерговим завданням є вирішення проблеми газону та підведення комунікацій до нього. Усі роботи розпочнуться в травні цього року і триватимуть близько двох місяців.
За словами Юрія Костюка, керівника Служби з обслуговування футбольних полів ФК „Карпати”, для того, щоб в такий короткий термін завершити роботи, вони проводитимуться на полі в три зміни.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ