Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч у Львові створять ще 5 центрів національно-патріотичного виховання

У кожному районі Львова буде функціонувати центр національно-патріотичного виховання для дітей.

У травні такий центр відкрили в Галицькому районі, а для створення ще п’яти на сесії Львівської міськради збільшили фінансування Програми національно-патріотичного виховання, повідомляють в міськраді.

Сьогодні на засіданні сесії депутати проголосували за внесення змін до ухвали про затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки. Раніше ця програма на забезпечення підтримки та діяльності центрів національно-патріотичного виховання передбачала лише 100 тисяч гривень. Але для створення 5 нових сучасних центрів потрібно додаткове фінансування, відтак зміни до ухвали передбачають на це додаткові 7 млн грн.

Центри національно-патріотичного виховання складатимуться із медичної та військової зон. Тут будуть всі необхідні тренажери, обладнання, навчальна зброя та мішені, електронний тир, тощо. П’ять новий центрів мають відкрити на базі: школи №36 (Франківський район), школи №13 (Сихівський район), школи №92 (Шевченківський район), школи №42 (Личаківський район) та ліцею №15 (Залізничний район).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ