Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цьогоріч у Львові вже замінили 1,4 км каналізаційних трубопроводів

Працівники каналізаційної служби ЛМКП «Львівводоканал» докладають багато зусиль для заміни та очистки каналізаційних колекторів. Зокрема впродовж цього року вже замінили 1,4 км каналізаційних трубопроводів та очистили 18,6 км мережі. При цьому частину цих робіт працівники підприємства виконували вручну. Про це повідомляє ЛМР.
Фото ілюстративне, ЛМР

«Також з початку року ми перевірили близько 1,5 тисяч адрес, де були зафіксовані проблеми з каналізаційною мережею. Відтак 6,2 км каналізаційної мережі пройшли "УЗД-сканування" методом телеінспекції з використанням відеокамери, придбаної за кошти ЮНІСЕФ Україна.

А станом на зараз тривають роботи з очищення колекторів на вул. Липинського-Чорновола. Звідси наші ремонтні служби вже витягли 743 м3 мулу», – розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

За інформацією підприємства, з початку цього року на мережах ЛМКП «Львівводоканалу» було:

  • ліквідовано 874 закупорки і 123 провали;

  • замінено 138 каналізаційних люків;

  • очищено 1265 каналізаційних колодязів;

  • відремонтовано 777 каналізаційних колодязів.

«Вкотре наголошуємо, що дуже важливо, щоб мешканці нашого міста використовувати каналізацію за призначенням, і не викидати туди різного сміття. Адже це забиває каналізацію, і вона перестає належно функціонувати», – додають на підприємстві.

Нагадаємо, на  балансі ЛМКП «Львівводоканал» перебуває 2700 км водопровідних мереж та 925 км каналізаційних мереж. Приблизно 80% трубопроводів потребує заміни. Відтак працівники підприємства щомісяця проводять заміну ділянок аварійних водопровідних і каналізаційних трубопроводів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ