Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК зареєструвала нового нардепа замість Монастирського

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала Антона Швачка з партії "Слуга народу" народним депутатом, оскільки його однопартієць Денис Монастирський був призначений міністром внутрішніх справ.
Антон Швачко

Про це інформує РБК-Україна з посиланням на засідання ЦВК.

Повідомляється, що на сьогоднішньому засіданні ЦВК ухвалила рішення зареєструвати Антона Швачка народним депутатом, обраним на виборах 21 липня 2019 року за списком "Слуги народу".

Швачко народився 11 грудня 1992 року в Сумах.

Закінчив факультет маркетингу Сумського національного аграрного університету. Отримав освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю «Інженер-технолог ресторанного бізнесу. Маркетолог».

На момент подачі документів кандидатів від Слуги народу до ЦВК (2019 рік) в офіційній біографії Швачка для Центрвиборчкому було вказано, що він безпартійний і безробітний. У той період проживав в Сумах, раніше не був судимий.

Станом на кінець червня 2021 року Антон Швачко був головною обласного секретаріату партії Слуга народу в Сумській області. Згадка про це є в одній з новин на Facebook-сторінці партійного осередку «слуг», яку опублікував депутат Сумської облради Олексій Романько.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ