Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ЦВК зареєструвала ще п'ятьох нових нардепів

ЦВК зареєструвала ще п'ятьох нових нардепів. Про це інформує прес-служба Центрвиборчкому.

Центральна виборча комісія зареєструвала трьох нових народних депутатів, обраних на позачергових парламентських виборах 26 жовтня 2014 року за виборчим списком "Блоку Петра Порошенка", та двох - за списком "Народного фронту" у зв'язку з обранням окремих парламентаріїв до складу нового Кабінету міністрів.

"Комісія зареєструвала п'ятьох народних депутатів України, обраних на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року в загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі", - зазначається в повідомленні.

Зокрема, народними  депутатами від БПП стали: Карпунцов Валерій Віталійович, 1978 року народження, включений до виборчого списку під № 77; Велікін Олег Маркович, 1971 року народження, генеральний директор ТОВ "Київторгсервіс", включений до виборчого списку під № 78; Саврасов Максим Віталійович, 1980 року народження, керівник секретаріату партії "Блок Петра Порошенка", включений до виборчого списку під № 79.

Вони замінили у парламенті новобраного прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, а також віце-прем'єр-міністрів Іванну Климпуш-Цинцадзе і Степана Кубіва.

Депутатами від "Народного фронту" стали: Єдаков Ярослав Юрійович, 1976 року народження, директор ТОВ МП "Сотер", включений до виборчого списку під № 77; Мепарішвілі Хвича Нодарович, 1972 року народження, перший заступник генерального директора комунального підприємства Київради "Плесо", включений до виборчого списку під № 78.

Вони замінили у Раді міністра освіти Лілію Гриневич та міністра екології Остапа Семерака.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ