Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цигикал просить Кабмін підняти зарплату прикордонникам на 30%

Держприкордонслужба сподівається, що Кабінет міністрів знайде можливість збільшити мінімальне грошове забезпечення прикордонників із жовтня. Про це сказав у коментарі кореспонденту Укрінформу голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал.

«У 2014 році, з початком російської агресії, мінімальне грошове утримання прикордонникаскладало близько 1400 гривень. Зараз ми ведемо мову про мінімальний рівень у 8 тисяч гривень, але і цього в сучасних умовах вже недостатньо», - сказав Цигикал.

За його словами, Адміністрація Держприкордонслужби звернулася до Кабінету міністрів та інших компетентних центральних органів виконавчої влади з проханням знайти можливість для збільшення із жовтня мінімального рівня грошового забезпечення прикордонників.

«Ми розраховуємо на підтримку, адже наші підрозділи щодня, так само як і Збройні сили України, Національна гвардія та інші правоохоронні органи, виконують завдання із відновлення територіальної цілісності держави. Сподіваємося, що спільними діями нам вдасться гарантувати підвищення рівня грошового утримання відсотків на 30%», - наголосив Цигикал.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ