Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Цимбалюк вручив ключі від автомобільної техніки військовим правоохоронцям

11 січня голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк вручив ключі від автомобільної техніки командирам підрозділів військової частини 4114 у межах виконання «Обласної цільової програми забезпечення безпеки та правопорядку під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро 2012».

Полк внутрішніх військ отримав 3 автобуси «ПАЗ», 2 мікроавтобуси «Газель» та засоби зв'язку на загальну суму 1 млн 100 тис. грн.

«Внутрішні війська в охороні порядку посідають важливе місце. На вас покладається велика відповідальність, особливо це буде важливо, коли ми прийматимемо різні групи фанів під час проведення Євро 2012. При нагоді хочу привітати вас із святами і побажати вам з гордістю носити та віддано працювати під гербом України, який кожен з вас носить на своєму плечі», - наголосив голова ЛОДА Михайло Цимбалюк.

Він також повідомив, що цього року Західному територіальному командуванню внутрішніх військ МВС України буде надано ще один транш техніки у межах виконання обласної цільової програми підготовки до Євро 2012. Також техніка надійде на кошти, виділені з Держбюджету.

По завершені церемонії вручення голова Львівської ОДА ознайомився із життям та побутом військових правоохоронців, відвідав солдатську та офіцерську їдальні, мультимедійний тир, клуб та методичні класи.

За цією програмою у 2009 році у полк поступив мікроавтобус «Газель», 1 автобус «ПАЗ», та автомобіль УАЗ «Патріот», також було закуплено засобів зв'язку на 100 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ