Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Цимбалюка призначили без відома Олійника

„Що стосується призначення нового начальника УМВС України у Львівській області Михайла Цимбалюка, то жодних подань від нас не вимагали. Про призначення нового головного міліціонера області я дізнався зі ЗМІ і це перше на Львівщині призначення, яке відбулося без участі чи опосередкованої участі глави адміністрації”, – про це сьогодні заявив голова ЛОДА Петро Олійник під час зустрічі в Центрі політичного прогнозування.
 За його словами, жодних розмов про це призначення не велося і про нього він дізнався одночасно із львівською громадськістю.
„Мене просто поставили до відома і запросили на представлення нового начальника УМВС України у Львівській області Михайла Цимбалюка”, – зазначив Петро Олійник.
Водночас голова ЛОДА розповів, що спілкувався з Михайлом Цимбалюком більше трьох годин і що вони визначили правила поведінки і гри стосовно того, що має відбуватися у Львівській області.
„Правила гри є дуже простими. Перш за все, це безкомпромісна боротьба з криміналітетом та із злочинністю, незважаючи на прапори, а другим пунктом є відсутність будь-яких політичних переслідувань, які мали місце у Львівській області до 2005 року. Що ж стосується криміналітету, то тут є дуже багато питань. Я переконаний, що міліція вимагає серйозного реформування. Повинна бути муніципальна міліція, і керівник цієї міліції повинен затверджуватись сесією обласної, міської й районної рад, щоб він був відповідальний перед громадою. Також повинна бути федеральна міліція, яка займається корупцією в органах державного управління, серйозними злочинами”, – наголосив Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ