Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Львова: Турбогенератор на львівській ТЕЦ-1 був 1938 року випуску
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

Турбогенератор на львівській ТЕЦ-1 був 1938 року випуску

Сьогодні, 10 жовтня, під час огляду ремонтних робіт на львівській ТЕЦ-1 журналісти поставили питання директорові ЛМКП «Львівтеплоенерго» Степану Пакіжу про долю турбогеyератора, який вийшов з ладу. Тоді Франківський, Сихівський і частина Личаківського району Львова залишилися без теплопостачання.
Фото: Олена Ляхович

Степан Пакіж відповів так «Аварія на ТЕЦ-1 сталась минулого року через коротке замикання у мережах міста, а не через помилку персоналу. Тоді вийшов з ладу турбогенератор №7. В процесі аварійної ситуації спалахнуло масло генератора. Ми зараз працюємо над тим, щоб встановити на його місці новий».

Опалювальний сезон розпочато: 10 жовтня кожен львів'янин отримає тепло, - Садовий

Мер Львова Андрій Садовий додав, що турбогенератор, про який йде мова привезли з Німеччини наприкінці 30-х рр на підставі домовленості, яка була на той час між країнами: «Хочу наголосити на тому, що турбогенератор був 1938 року випуску. Він відслужив максимум».

Львів має найменші втрати тепла в Україні завдяки модернізації ТЕЦ

Додамо, що Львівська ТЕЦ-1 одна з найстаріших теплоелектроцентра́лей України. Вона забезпечує тепловою енергією близько 60% житлового фонду, який обслуговує теплопостачальне підприємство «Львівтеплоенерго».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ