Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Опалювальний сезон розпочато: 10 жовтня кожен львів'янин отримає тепло, - Садовий

Сьогодні, 10 жовтня, мер Львова Андрій Садовий запевнив, що до кінця дня «Львівтеплоенерго» подасть тепло до кожного будинку, передає кореспондент Гал-інфо.
Фото: Олена Ляхович

Зокрема Андрій Садовий сказав таке: «Вчора ми провели оперативну нараду, під час якої прийняли рішення: від сьогоднішнього дня розпочати опалювальний сезон.  Заплановано, що до кінця 10 жовтня тепло подадуть до кожного будинку. Тут важливо розуміти,  що на цьому завдання і відповідальність «Львівтеплоенерго» завершується. Надалі рівнем теплоти керує відповідна особа, які ви доручили управляти своїм будинком: голова ОСББ, ЖКГ тощо".

Нагадаємо, у новому опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» здійснюватиме теплопостачання до 1624 житлових будинків, 197 освітніх бюджетних установ (школи, садочки, та інші навчальні заклади) та 51 медичної установи (лікарні, поліклініки).

Відповідно до розпорядження міського голови Львова, з 3 жовтня розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ на основі листів-звернень керівників закладів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ