Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Туристичне страхування для тих, хто їде за кордон

Якщо ви їдете за кордон за туристичною путівкою, скоріш за все ціну страхування вже включено в загальну вартість послуг туроператора.

Втім, ви можете відмовитися від такої послуги, оскільки є можливість оформити більш привабливий варіант.

Туристичне страхування від «ПЗУ Україна» передбачає низку переваг, які зроблять подорож більш спокійною. Туристичний поліс від цієї страхової компанії ‒ це гарантія високого сервісу та надійного покриття найпоширеніших ризиків для туристів. Детальніше ознайомитися з умовами договору страхування можна на офіційному сайті: https://www.pzu.com.ua/ru/.

Переваги туристичного страхування від «ПЗУ Україна»

Кожен клієнт, який оформив туристичний поліс для тих, хто подорожує за кордон, отримує покриття збитків від цілої низки різноманітних ризиків. До того ж страхувальник може розраховувати на такі переваги:

  1. Повернення витрат на візу. Якщо посольство відмовило у відкритті візи, «ПЗУ Україна» відшкодовує вартість консульського збору, а також витрати на візовий центр. Щоб скористатися послугою, страхувальник має підготувати пакет документів, який складається із закордонного паспорта, чеків з оплатою візового та сервісного збору, договору страхування, заяви про настання страхового випадку, ІПН та паспорта громадянина України.
  2. Оформлення полісу, не виходячи з дому. Страхувальник може оформити послугу онлайн, надавши всю необхідну інформацію в цифровому вигляді. Це чудовий спосіб зекономити свої зусилля та час, щоб спрямувати їх на нагальніші справи.
  3. Послуги від лідера ринку. «ПЗУ Україна» є лідером із туристичного страхування в нашій країні. Тут ви завжди отримуєте високий сервіс та надійне покриття можливих ризиків.
  4. Оптимальна вартість. Договір страхування формується на основі потреб клієнта, що дає страхувальнику змогу вигідно отримати максимально актуальні послуги.

Від чого залежить вартість туристичного страхування

Ціна страхового полісу для тих, хто подорожує за кордон, залежить від кількох основних чинників:

  • країни, де знаходиться пункт призначення;
  • мети поїздки (відпочинок, навчання, бізнес тощо);
  • суми франшизи;
  • суми страхової виплати;
  • програми страхування («Стандарт», «Бізнес», «Еліт»);
  • терміну перебування за кордоном.

«ПЗУ Україна» пропонує інструмент для завчасного розрахунку вартості туристичного страхування. Для цього потрібно відвідати сайт компанії та скористатися онлайн-калькулятором. На цій же сторінці ви можете ввести особисту інформацію та оформити послугу на потрібний для вас термін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ