Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Туристичний кластер Львівщини відновлює свою роботу

Під час установчих зборів учасники обговорили створення брендбуку та веб-сайту, який реалізується завдяки програмі «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».

Про це йдеться на сайті ЛОДА. 

Напередодні, 11 липня, відбулись установчі збори Туристичного кластеру Львівщини. Мета кластеру – об’єднувати свідомий бізнес в галузі туризму задля спільної промоції регіону, залучення потенційних туристів, підтримки суб’єктів господарювання, презентації Львівщини на міжнародних майданчиках.

В результаті зустрічі одноголосно було обрано нову голову кластеру – Грицай Юлію керівницю «TAOR Karpaty Resort & Spa», а також її заступницю Геращенко Олену керівницю готелю «Mirotel Resort & Spa».

«Управління туризму та курортів Львівської ОВА підтримує діяльність туристичного кластеру та всіляко буде долучатись до організації їх проєктів. Для нас важливо, щоб суб’єкти господарювання об’єднувались у непростий сьогодні час, задля спільної промоції, підтримки і розвитку туристичної галузі регіону. Тож закликаємо заклади розміщення та інші бізнеси у сфері туризму долучатись до кластеру» - зазначає керівник управління туризму та курортів Тарас Лозинський

Окрім цього учасники обговорили створення брендбуку та веб-сайту, який реалізується завдяки програмі «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП»,  що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Також обговорили пілотні проекти галузі: запровадження зниженої ставки комісії із платформи бронювання Booking, цільове використання туристичного збору, проведення промотурів для асоціації в’їзних туроператорів, а також презентація регіону на міжнародних виставках.

Під час зустрічі для учасників кластеру презентували Міжнародний Університет Нутриціології та Дієтології, який робить акцент на впровадження нутриціології та дієтології у сфері HoReCa.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ