Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Туристичний потенціал Львівщини популяризуватимуть у Латвії

У період з 10 до 12 вересня 2019 року відбувся прес-тур Львівщиною для представників туристичної програми Travel Show ʺStars Travelʺ з Латвійської Республіки. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ЛОДА.
Туристичний потенціал Львівщини популяризуватимуть у Латвії

Упродовж дводенного туру учасники делегації ознайомились із туристичними пропозиціями Львівщини, відвідали Державний історико-культурний заповідник ʺТустаньʺ та здійснили подорож на квадроцихлах на г. Ільза.

ʺНам дуже приємно, що Travel Show ʺStars Travelʺ обрали саме Львівську область для своєї програми. Вона донесе до споживачів з Латвійської Республіки, що Львівщина – це прекрасний край для подорожей. Ми ознайомили учасників делегації з можливостями активного, культурно-пізнавального відпочинку, хоча звісно це не повний список пропозицій, які область може запропонувати туристам. Ця програма користується популярністю в своїй крайні та охоплює широке коло користувачів, тому з нетерпінням чекаємо на випуск телепередачі на латвійському телебаченні і, звісно туристів з Латвійської Республіки. Дякуємо усім партнерам, які допомогли в організації даного прес-туруʺ, – зазначив заступник начальнику управління туризму та курортів облдержадміністрації Тарас Лозинський.

Організаторами промоційного туру є управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації, управління туризму Львівської міської ради, готельний палацово-парковий комплекс ʺEdem Resort Medical & SPAʺ в партнерстві з Державним історико-культурним заповідником ʺТуСтаньʺ та туристичним бізнесом Львівщини: готель-замок ʺВежа Ведмежаʺ, відпочинковий комплекс Котедж ʺ4 Сезониʺ, ресторан ʺМаксимʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ