Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У 16 школах Львова оголосили карантин. Перелік

Станом на зараз у 16 навчальних закладах міста призупинено навчання у зв’язку з відсутністю понад 30% школярів у навчальному закладі, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Керівництво школи, де показник відсутності дітей сягає понад 30%, повинно звернутися в управління освіти Львівської міської ради з відповідним листом, після чого навчання може бути призупинено. Такі заходи вживають, аби розірвати ланцюг захворюваності.

Зокрема, до понеділка, 12 лютого, враховуючи клопотання адміністрацій  навчальних закладів, навчання призупинено у: СЗШ № 48, СЗШ № 55, ЛСШ «Надія», НВК ім. В. Стуса, СЗШ І ст. «Джерельце»,  СЗШ № 70, СЗШ № 24 ім. м. Конопницької (початкова школа), СЗШ № 7, СЗШ «Лідер», ЛНВК «Школи І ст. – гімназії»,  СЗШ № 78, АШ «Тривіта»,  СЗШ № 21, СЗШ № 8 (початкова школа), СЗШ № 87. Також до 13 лютого навчання призупинено у школі східних мов та бойових мистецтв «Будокан» № 35.

У зазначених навчальних закладах будуть підготовлені відповідні накази, в яких з метою виконання навчальних програм буде передбачено відпрацювання пропущених занять шляхом ущільнення навчального матеріалу, про що буде інформовано учнів та батьківську громаду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ