Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У 2007-му Луценко і Тимошенко боротимуться за електорат – Юрій Шведа

«Політичний 2007 рік буде роком компромісів між виконавчою владою, Президентом України і парламентом, а також пошуком шляхів порозуміння між політичними партіями, які представлені у Верховній Раді України», – повідомив «Гал-info» політолог Юрій Шведа.
 «На мою думку, не варто очікувати розпуску Верховної Ради України, адже для цього немає юридичних підстав і вони навряд чи виникнуть. Також вважаю дуже сумнівним об’єднання в одну політичну силу партії БЮТ і політичного об’єднання Юрія Луценка. Це партії, які виступають конкуруючими політичними силами і в них буде йти боротьба за електорат виборців, який певною мірою є спільним», – зазначив Юрій Шведа.
Що стосується можливого скасування прийнятої політичної реформи, то, на думку політолога, «такі ініціативи висуває «Наша Україна» з метою здобуття певного політичного капіталу, проте таких шансів немає. У разі ж можливого відмічення реформи Україну очікує глибока політична криза, наслідки якої не зможе передбачити ніхто. Я вважаю, що це буде рік політичних компромісів, а серйозних політичних потрясінь не варто очікувати», – сказав Юрій Шведа.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ