Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 2018 році на Львівщині діятиме 35 програм

Львівська обласна державна адміністрація подала на розгляд Львівської обласної ради 35 програм, дві з них – це стратегії, зокрема, «Стратегія розвитку гірських територій» та «Стратегія поводження з твердими побутовими відходами». Про це сьогодні, 7 листопада, під час прес-конференції заявив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«Цьогоріч ми, разом з Львівською обласною радою, прийняли дуже важливе і безпрецедентне рішення – воно полягає у тому, що усі цільові галузеві обласні програми на 2018 рік повинні надійти в обласну раду не пізніше 15 листопада цього року. Окрім того, Львівська обласна рада повинна розглянути в межах сесійних засідань ці програми і затвердити ще до кінця 2017 року. Це надзвичайно важливе рішення, тому що якщо ми у 2018 рік увійдемо з усіма затвердженими програмами, це дасть нам можливість швидко пройти всі організаційні моменти і приступити до їхньої реалізації» - наголосив Роман Филипів.

Відтак, Львівська обласна державна адміністрація 3 листопада надіслала проекти усіх 35-ти програм до Львівської облради. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ