Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У 32 працівників ДПСУ зафіксовано захворювання на COVID-19

Станом на 16 травня у результаті тестування військовослужбовців та працівників Державної прикордонної служби України на COVID-19 зафіксовано 32 позитивних ПЛР-тестів. Про це інформує прес-служба відомства.

Зокрема учора за результатом проведеного тесту підтверджено захворювання трьох співробітників ДПСУ у Києві та одного у Чернівецькій області. Усі вони знаходяться на амбулаторному лікуванні за місцем проживання.

 Із загальної кількості військовослужбовців та працівників Держприкордонслужби, які отримали лабораторне підтвердження захворювання на коронавірус, одужало 10, ще 22 особи продовжують лікуються.

Під контролем медиків наразі перебувають близько 250 прикордонників, які контактували з хворими. Вони знаходяться на самоізоляції, а також деякі ізольовані в підрозділах та обсерваторах.

Зазначимо, що підрозділи охорони здоров’я Держприкордонслужби постійно контролюють процес лікування хворих, визначають коло контактних осіб, відслідковують стан їх самопочуття, за необхідності забезпечують проведення експрес-тестів чи ПЛР-діагностики на наявність захворювання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ