Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У 63-х громадах Львівщини виконали планові показники надходжень податків у бюджет

Кількість громад Львівщини, які забезпечують виконання плану надходжень податків до загального фонду бюджету області, продовжує збільшуватись. Таку позитивну тенденцію на Львівщині спостерігають цьогоріч щомісяця. Про це повідомив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, - інформує пресслужба ЛОДА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

"Так, із 73 громад план семи місяців виконали у 63-х. Якщо взяти до уваги підсумки півріччя, то планові завдання по бюджету виконали 62 громади. Зауважу, що у Великомостівській та Бібрській громадах виконали план лише завдяки нерівномірному помісячному розпису, адже рівень виконання річних планових завдань є недостатнім.

Не забезпечили виконання плану надходжень податків в 10 громадах - Рудківській, Белзькій, Добросинсько-Магерівській, Добротвірській, Козівській, Львівській, Моршинській, Перемишлянській, Самбірській і Яворівській, при чому у частини з них така тенденція спостерігається і за підсумками першого півріччя 2021 року. Тож наголошуємо керівникам громад на необхідності активізувати роботу щодо забезпечення додаткових надходжень до бюджетів", - додав Іван Собко.

План надходження податків до загального фонду бюджету області за сім місяців цього року перевиконали на 159 млн грн або 1,4 % (надійшло 11,3 млрд грн). У порівнянні з відповідним періодом торік надходження зросли на 2 млрд грн або на 21,9 %. Детальніше – за посиланням.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, понад 8 млн грн надійшло до бюджету Львова за результатами перевірок Держархбудінспекції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ