Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

У Бориславі пожежу у двоповерховій будівлі гасило 32 рятувальники

Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
Фото ДСНС
1/5
У м. Борислав до ліквідації пожежі в цегляній двоповерховій будівлі залучили 32 чоловіки особового складу та 8 одиниць спецтехніки.

11 листопада о 03:17 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Борислав на вул. Петлюри. Пожежа виникла в цегляній двоповерховій шлакоблочній будівлі розміром 40×70 м.

До місця події негайно виїхали вогнеборці 6 державної пожежно-рятувальної частини м. Борислав. На момент прибуття рятувальників до місця виклику вогонь швидко поширився горючими конструкціями даху та розповсюдився на велику площу. Тож до місця події ще додатково направили техніку та особовий склад із м. Дрогобич, м. Трускавець, м. Стебник та сел. Східниця.

Вогнеборці не гаючи часу включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили проведення робіт з ліквідації загорання.

О 04:39 вогнеборці локалізували пожежу, та о 05:03 повністю ліквідували в складі 3 ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено дах на площі 2800 кв.м, перекриття на площі 500 кв.м, стіну на площі 35 кв.м, металопластикові вікна (8 од.), пошкоджено стіни на площі 1500 кв.м, металопластикові двері (2 од.).

До ліквідації пожежі залучили 32 чоловіки особового складу та 8 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ