Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

36 дітей з Бориславщини з сімей захисників України відпочивають у Старогарді-Гданському

36 дітей з Бориславської громади вирушили на літній відпочинок до польського міста Старогард-Гданський. Про це повідомили Бориславській міській раді.
Фото: Бориславська міська рада

Це діти з сімей захисників України, які зараз перебувають на фронті або діти тих, хто загинув, виборюючи незалежність та суверенітет нашої країни.

Запрошення на відпочинок надійшло від керівництва міста-побратима Старогарда-Гданського. Польські друзі взяли на себе витрати на проживання, харчування та екскурсії. З міського бюджету Борислава виділено кошти на транспортні послуги.

Це вже другий рік поспіль, коли Старогард-Гданський гостинно приймає дітей з Борислава на оздоровлення. Ця поїздка стала можливою завдяки налагодженій комунікації міського голови Борислава Ігоря Яворського з польськими партнерами.

Вчора, 10 липня, діти зустрілися з президентом Старогарда-Гданського Янушем Станковяком у мерії. Від імені міського голови Борислава Ігоря Яворського вони подякували польським друзям за гостинність і вручили подяку за турботу та організацію активного відпочинку для дітей і молоді з Бориславської територіальної громади. Високо цінуємо Ваше партнерство і солідарність у цей нелегкий для нашої країни час.

Бажаємо дітям чудового продовження канікул! Ділимося деякими фотографіями з перших днів відпочинку. Після завершення мандрівки ми обов’язково розповімо про враження, з якими діти повернуться додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ