Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Бориславі рятувальники продовжують проводити дезінфекцію вулиць

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ДСНС Львівської області, у Бориславі надзвичайники продовжують протидіяти поширенню коронавірусної інфекції.
Фото: ДСНС

25 червня в м.Бориславі рятувальниками проведено санітарну обробку та дезінфекцію дезінфікуючим та стерилізуючим засобом території скупчення людей біля: АТ "Ощадбанк", вул. Шевченка, 18, супермаркет "АТБ" та ринок "Хома", вул. Весняна, 5а, торговий комплекс "ТКС" та магазин "Рукавичка", вул. Коваліва, 121, "Приватбанк" та магазин "У Лева", вул. Шкільна, 1, Кіоски, вул. В. Великого, б/н, супермаркет "Спар", вул. Шевченка, 47, супермаркет "Наш Край", вул. Дрогобицька, 7, магазин "Ковалик", вул. Петлюри, 52, АЗС "WOG", вул. Коваліва, 203, Будинок 171, вул. Коваліва, магазин "Армян", вул. Коваліва, 14 м. та шести аптек м. Борислава.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян суворо дотримуватись карантинних та противірусних заходів! Свідомо та відповідально дослухайтесь до застережень екстрених служб і без потреби не залишайте місце проживання!

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у  Львові щоденно проводять дезінфекцію у житлових будинках.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ