Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Борисполі невідомі скоїли напад на інкасаторів та викрали понад півтора млн грн

Вчора, 3 листопада, близько 18:00 у місті Бориспіль у Київській області невідомі особи скоїли напад на службовий автомобіль державного підприємства «Укрпошта» та заволоділи грошима в сумі 1 мільйон 600 тисяч гривень, що призначалися для виплат пенсій. На Київщині введено план «Перехоплення». Про це повідомила прес-служба ГУМВС України в Київській області.

У місті Бориспіль на одній з вулиць в автомобіль «ВАЗ-2104» державного підприємства «Укрпошта» врізався автомобіль «Audi - 100» чорного кольору. Невідомий вийшов з іномарки та, погрожуючи предметом, схожим на автомат, розбив скло службової автівки і викрав звідти мішок з грошима. Кошти призначалися для виплат пенсій. Далі нападники зникли у невідомому напрямку.

Наразі міліція встановлює всі обставини події та проводить оперативно-розшукові заходи з метою встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння даного злочину. На території Київської області введено план «Перехоплення». Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ