Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Політика  |  Війна з Росією

Україні треба щонайменше 7 систем Patriot – звернення Президента

Як зазначив Володимир Зеленський, основною мішенню вчорашнього удару росіян була енергетика, різні об’єкти галузі: і електроенергетика, і об’єкти для транзиту газу.

"Саме ті газові об’єкти, від яких залежить, зокрема, безпека постачання в Євросоюз", - зазначив у своєму звернення президент України Володимир Зеленський.

Він додав, що частину ракет вдалося збити, однак траєкторії ракет і сам характер удару були прораховані російськими терористами так, щоб якнайбільше ускладнити роботу нашої ППО. Кожна збита сьогодні ракета – це вагомий результат.

Володимир Зеленський зазначив, що важливо, щоб усі нові домовленості з партнерами, які вже є на посилення нашої ППО, зокрема, з пошуком і постачанням «петріотів», – щоб усе це спрацювало якнайшвидше. Сім систем потрібні Україні – і це мінімум.

"Російські терористи бачать, що в партнерів, на жаль, немає зараз для Європи такої ж рішучості в захисті від терору, яку вони продемонстрували на Близькому Сході. Але все ж є можливість надати необхідну кількість та якість систем ППО. Треба не втратити час – треба дати необхідний сигнал рішучості", - зокрема додав президент України у своєму зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ