Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У "Борисполі" прикордонники провели тренування з локалізації нестандартних ситуацій

У межах компетенції Державна прикордонна служба України здійснює системні заходи, направлені на посилення безпеки з охорони кордону. Про це проінформували у прес-службі АДПСУ.
У "Борисполі" прикордонники провели тренування з локалізації нестандартних ситуацій

У першу чергу такі дії стосуються недопущення жодних провокацій на державному кордоні, переміщення заборонених речей, зброї, боєприпасів, вибухівки та інших засобів терору.

Реалізація даних завдань відбувається за рахунок маневру силами та наявними засобами, залучаються резерви керівників органів охорони державного кордону, посилюються прикордонні наряди в пунктах пропуску та поза ними, активізовано використання технічних засобів та службових собак. Також відбувається постійний та оперативний обмін інформацією з іншими правоохоронними органами.

Крім того, заходи безпеки націлені на недопущення в Україну осіб, які можуть брати участь в дестабілізаційних заходах на території нашої держави, або осіб, які відповідно до чинного законодавства не мають права на перетинання кордону тощо.

У цьому напрямку з-поміж іншого також відбуваються навчальні тренування для особового складу, що несе службу в пунктах пропуску, і резервів, які оперативно діють у разі загострення ситуації.

Одне з таких тренувань відбулося сьогодні в столичному авіаційному пункті пропуску "Бориспіль".

Прикордонники на практиці відточковували заходи з недопущення незаконного перетину кордону особами та локалізації нестандартної ситуації під час несанкціонованої спроби проникнення осіб в пункт пропуску. Зокрема було здійснено рекогносцировку в пункті пропуску, проведено відповідні розрахунки, уточнено завдання на місцях несення служби.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ