Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Бродах відбулося засідання сесії райради

17 січня відбулося засідання сесії Бродівської районної ради. Про це повідомили в управлінні внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації. Серед питань, які обговорювали, були зокрема такі: про внесення змін до рішення районної ради “Про утворення Бродівської районної виборчої комісії по виборах депутатів місцевих рад”; про районний бюджет Бродівського району на 2006 рік; про відкриття пам’ятника на території Голубицької сільської ради; обговорення закону про статус депутатів місцевих рад.
На сесії були присутні 52 депутати з 75.
Щодо бюджету, то вирішили взяти за основу проект бюджету, який подало районне управління фінансів, а при перевиконанні бюджету кошти виділятимуться на соціальні програми.
З інформацією про відкриття на території Голубицької сільської ради у колишньому с. Гута Пеняцька пам’ятника виступив голова постійної депутатської комісії з питань культури, духовності та охорони історичних пам’яток Бродівської районної ради Я. Онищук. Він також закликав депутатів надіслати звернення до міністра закордонних справ України, до народного депутата Олега Тягнибока і голови Бродівської райдержадміністрації Олега Панькевича з приводу відкриття пам’ятника. Звернення було підтримане всіма присутніми депутатами.
На засіданні сесії Бродівської районної ради було створено депутатську фракцію УНП, в яку увійшло 5 депутатів, голова фракції – А. Бурмай.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ