Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Брюховичах відновили капітальний ремонт вул. Садової

У Брюховичах відновили капітальний ремонт вул. Садової. Тут уже завершують влаштовувати тротуари, яких на цій вулиці раніше не було. Далі – стелитимуть асфальтне покриття.

«Вулиця Садова – перехідний об'єкт, який давно потребував ремонту. Її почали ремонтувати ще за кошти Брюховицької селищної ради наприкінці каденції. Тоді на цій вулиці поміняли всі комунікації. Коли ж Брюховичі увійшли до складу Львівської МТГ, роботи продовжили вкінці 2021 року. Через повномасштабне вторгнення капремонт призупинили. І вже цього року - відновили», - пояснили у департаменті міської агломерації ЛМР.

Замовником ремонтних робіт виступає Шевченківська районна адміністрація. Як розповів заступник голови райадміністрації Святослав Костяка, довжина вул. Садової – орієнтовно 400 м. Вона має щебеневе покриття, тротуарів тут раніше не було.

«Роботи з влаштування тротуарів вже на завершенні. З одного боку тротуар пролягає вздовж усієї вулиці, з іншого – частково, через ширину дороги. Невдовзі ремонтники приступлять до асфальтування», - зазначив Святослав Костяка.

Всі роботи планують виконати впродовж трьох тижнів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ