Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У будинку на вул. Джерельній, 43 відновили балкон

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
У будинку на вул. Джерельній, 43 відновили два аварійних балкони. Один з них – це балкон, який обвалився в кінці липня цього року, другий балкон знаходився над ним і теж був у критичному стані. Відновили балкони за Програмою співфінансування ремонту балконів у будинках, які не є пам’ятками, - інформують у міській раді Львова.

«Після обвалу балкона на 2-му поверсі у будинку на вул. Джерельній, 43 ми також обстежили балкон на 3-му поверсі. Цей балкон також знаходився у незадовільному технічному стані та потребував негайного ремонту. Ми запропонували власникам відновити їх за Програмою співфінансування. Вони погодилися і маємо результат – відновлені балкони», - повідомила Ірина Джурик, голова Шевченківської районної адміністрації.

Вартість ремонту балкона на 2-му поверсі в будинку на вул. Джерельній, 43 – 102 тис. 534 грн. Співфінансування власника (відповідно до програми, не менше 20%) склало 21 тис. 15 грн.

Вартість ремонту балкона квартири на 3-му поверсі в будинку на вул. Джерельній, 43 коштувало 94 тис. 369 грн. Співфінансування власника (відповідно до програми, не менше 20%) склало 19 тис. 310 грн.

«Під час ремонту ми провели демонтаж балкона квартири №9 (на 3-му поверсі), влаштування двох монолітних залізобетонних балконів площею 4,5 м2 кожен, покриття балконів з керамічних плиток та ремонт і фарбування металевих билець», - додала Ірина Джурик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ