Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Будинку воїна проведуть аукціон витинанок

Дві роботи художниці Марії Гупало — портрети парамедикині Тайри “Тайра вільна!” та військової медикині Мар’яни Мамонової “Маріупольська Мадонна” стануть лотами благодійного аукціону.

Зібрані під час аукціону кошти будуть скеровані на підтримку військових медиків та родин військовополонених.

“Фортеця Бахмут стоїть, незважаючи ні на що. Самопожертва наших воїнів вражає до глибини душі. Підтримаймо їх так, як вони стоять за нас”, – закликає мисткиня Марія Гупало.

Окрім цього, відбудеться відкриття виставки витинанок майстрині Марії Гупало “Україна в огні”, яка експонуватиметься у Будинку Воїна з 20 січня по 25 лютого.

Під час відкриття виставки відбудеться спілкування з авторкою Марією Гупало та гостями Юлією Паєвською (Тайра), Мар'яною Мамоновою, народним депутатом України Микола Княжицький, депутаткою Львівської обласної ради Соломією Риботицькою. Модеруватиме захід голова ветеранського простору Rehub Lviv Марія Петришин.

Захід розпочнеться о 15:00 годині, 20 січня, за адресою: вул. Тараса Бобанича “Хаммера”, 1А (Будинок воїна).

Нагадаємо, Марія Петришин – представниця Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин у Львівській та ІваноФранківській областях. Якщо у вас є питання щодо ваших родичів, які зникли безвісти, просимо звертатися за номером телефону: +380983633539, або на електронну пошту: [email protected]. Зустрічі з громадянами відбуваються у приміщенні "Будинку воїна" у робочі дні з 10:00 - 16:00 год.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ