Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Чернівецькій області поліцейські врятували жінку, яка стрибнула з мосту

Поліцейський перебував у складі слідчо-оперативної групи, яка виїхала на виклик. Побачивши жінку у річці, оперуповноважений, не роздумуючи, стрибнув у воду і допоміг жінці дістатися берега. Про це інформує Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

1 червня, о 16:56 до поліції надійшло повідомлення про невідому жінку, яка намагається зістрибнути з мосту через річку Дністер у селі Атаки Хотинського району. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група та наряд групи реагування патрульної поліції Хотинського відділення поліції.

Коли поліцейські під’їжджали до мосту, жінка стрибнула в річку. 24-річний старший лейтенант поліції Іван Дудчак роздягнувся, схопив рятувальний жилет і круг та кинувся на порятунок. Допливши до середини Дністра, поліцейський схопив жінку, яку несло течією. Разом з працівниками УДСНС і УПП оперативник витягнув її на берег і передав медикам. У стані загального переохолодження 24-річну потерпілу, яка є жителькою Хотинщини, доставлено до районної лікарні для огляду. Наразі життю та здоров’ю жінки нічого не загрожує.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ