Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Чернівцях нові патрульні склали присягу

У Чернівцях сьогодні в неділю, 27 березня, склали присягу нові патрульні поліцейські.

"До нової української поліцейської сім'ї приєдналися мої рідні Чернівці. Вже сьогодні на вулиці міста вийдуть майже 350 нових патрульних поліцейських. І те, що ці сміливі молоді хлопці та дівчата складають присягу у святий для християн західного обряду день – на Великдень, означає, що все у них вийде", - написав прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на своїй сторінці в Facebook.

Урочиста присяга відбулася на центральній площі міста. На церемонії були присутні прем'єр-міністр Арсеній Яценюк і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Поліцейські зачитали текст присяги, а потім виконали гімн України. Чернівці стали 21-м містом, де запрацювали нові патрульні.

Як писав у статті для DT.UA Петро Коваль, "перші місяці роботи нової поліції продемонстрували, що співробітники, м'яко кажучи, не дуже досягли успіху у вивченні законів і нормативних документів, що регламентують їх роботу. Помилки при оформленні ДТП, складанні протоколів, зборі доказової бази, дотриманні заходів особистої безпеки, на жаль, мають масовий характер".

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ