Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червонограді та у с. Новосілки-Гостинівські проводять профілактичні відпрацювання

Львівська область: надзвичайники проводять профілактичні заходи із запобігання виникнення пожеж в населених пунктах.
Фото ДСНС

Проведення профілактичних відпрацювань фахівцями ДСНС України є одним із методів боротьби з пожежами у житловому секторі.

Так, рятувальниками Самбірського районного відділу Головного Управління ДСНС України у Львівській області спільно з представниками органів місцевої влади, соціального захисту та Національної Поліції провели пожежно-профілактичне відпрацювання с. Новосілки-Гостинівські.

Також Червоноградським міським відділом Головного Управління ДСНС України у Львівській області в складі комісії спільно працівниками поліції Червноградського ВП ГУ НП у Львівській області та працівниками Червоноградського відділення АТ «Львівгаз» було проведено відпрацювання житлового сектору у м. Червоноград.

Метою таких заходів є запобігання виникненню пожеж та зменшення кількості травмованих і загиблих на них людей, а також заборона спалювання сухої рослинності. Профілактичні бесіди та перевірки стану пожежної безпеки проводились з членами малозабезпечених та багатодітних сімей, а також із самотніми людьми похилого віку.

Рятувальники нагадали про основні правила, які допоможуть уникнути пожежі та закликали громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань :
• у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски, тощо;
• слідкуйте за станом та справністю електромережі;
• намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності;
• не залишайте малолітніх дітей без нагляду, та не дозволяйте їм бавитися сірниками;
• при виникненні пожежі негайно викликайте вогнеборців за номером «101», адже кожна хвилина у цій ситуації має вирішальне значення!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ