Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червонограді відкрили "Клас безпеки"

На базі Гімназії імені родини Луговських Червоноградської міської ради Львівської області відбулося відкриття "Класу безпеки". Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Львівської області.
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Відкриття "Класу безпеки" відіграє важливу роль у навчальному процесі, що сприяє поглибленому ознайомленні з правилами: пожежної безпеки, мінної безпеки, цивільного захисту та з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Такі класи надають можливість краще освоїти правильну поведінку в екстремальних умовах.

«Клас Безпеки» забезпечений усім необхідним навчальним матеріалом та ознайомчими макетами, щоб діти змогли навчитися правил безпеки та водночас дізнатись більше про роботу екстрених служб. Хлопці й дівчата матимуть можливість відкрити багато нового про роботу рятувальників, правоохоронців, медиків, а також воїнів ЗСУ.

Створення таких навчальних класів це не просто навчання, а ініціатива, яка надає дітям навички та знання, що є дуже корисними у повсякденному житті.

Бережіть себе і вивчайте правила безпеки. Все буде Україна!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ