Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Червоноградському районі рятувальники вберегли дідуся від пожежі

22 листопада надійшло повідомлення про пожежу в с.Вузлове на вул. Вербова, 1 Червоноградського району. Пожежа виникла в одній з кімнат дерев'яного житлового будинку, повідомляє ДСНС.
Фото - ДСНС

Як з'ясувалось на місці події, про пожежу рятувальників повідомили сусіди. Вони побачили дим, який вибивався з будинку, а знаючи, що там проживає лише старший чоловік, 1942 року народження, до прибуття вогнеборців, допомогли вийти дідусю з небезпечної будівлі.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику вогонь швидко поширився дерев’яними конструкціями будівлі, а сам будинок був заповнений токсичними продуктами горіння. Водночас, існувала загроза перекидання вогню на прибудовану до будинку господарську будівлю та поряд припаркований автомобіль. Завдяки діям вогнеборців вдалось ліквідувати пожежу. 

Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 25 кв.м, електроприлади на площі 5 кв.м, 2 дерев’яних вікна.Також пошкоджено стіни на площі 20 кв.м, стелю на площі 50 кв.м, дерев’яні елементи покриття даху на площі 90 кв.м та 4 дверей.До ліквідації пожежі залучалось 11 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ