Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Давосі розпочинаються щорічні збори Всесвітнього економічного форуму

У швейцарському містечку Давос 20 січня відкриваються триденні щорічні збори Всесвітнього економічного форуму.

Головними темами обговорення будуть так звана «четверта промислова революція», тобто поєднання класичної промисловості з цифровими технологіями, шляхи розв’язання невідкладних гуманітарних проблем, зокрема, надання допомоги біженцям і з’ясування причин масової втечі мігрантів. Про це повідомив агентству Reuters один із очільників давоського форуму Філіп Реслер.

Всесвітній економічний форум (ВЕФ) – швейцарська неурядова організація, яка об’єднує близько тисячі компаній та організацій із різних країн світу. Найвідоміший захід ВЕФ – щорічні збори у Давосі, на які для обговорення нагальних світових проблем приїздять провідні бізнесмени, політики та громадські діячі.

Україну в Давосі цього разу представляє міністр фінансів Наталія Яресько. «Окрім участі у заходах та зустрічах в рамках форуму, планую провести ще понад 15 робочих зустрічей з іноземними колегами-міністрами фінансів інших країн, а також з керівництвом міжнародних фінансових організацій-партнерів України (МВФ, ЄБРР, ЄІБ, IFC)», – написала Яресько у Facebook.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ