Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Давидівській ОТГ відкрили дитячо-юнацьку спортивну школу «Тризуб плюс»

25 січня у Давидівській ОТГ відбулося урочисте відкриття дитячо-юнацької спортивної школи «Тризуб плюс». Давидівська ОТГ стала другою об’єднаною територіальною громадою, де створена ДЮСШ, також спортивна школа є в Судововишнянській ОТГ. Повідомив Офіс реформ у Львівському РВ АМУ.

У ДЮСШ розвиватимуть види спорту, які культивувалися у населених пунктах, що входять у Давидівську громаду. Наразі у спортивній школі працюватимуть відділення з бейсболу, футболу, шахів та паверліфтингу. У перспективі також планується утворити відділення дзюдо, боксу та стрільби. Як розповів директор ДЮСШ Василь Недомірок, у школі працюватимуть 10 тренерів-викладачів, які навчатимуть 150 дітей.

У 2018 році ОТГ витратить на ДЮСШ 1 млн грн власних коштів. Також у бюджеті громади передбачено кошти на придбання усього спортивного інвентаря для потреб спортивної школи, починаючи від футбольних сіток та м’ячів та, закінчуючи спортивним харчуванням для паверліфтингу.

Голова Давидівської сільської ради ОТГ Володимир Керницький побажав викладачам та учням новоствореної дитячо-юнацької спортивної школи високих досягнень та зазначив, що підтримка розвитку спорту серед молоді для громади є одним із пріоритетів. Він також відзначив, що підтримувати спортивну школу готовий і бізнес.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ