Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У День Конституції відбулася присяга прикордонників

Сьогодні, 28 червня, у Кінологічному навчальному центрі в День Конституції України быльше 300-та новобранців в урочистій обстановці присягнули на вірність українському народові. Про це інформує прес-служба Кінологічного навчального центру.
Для участі у святкових заходах прибуло керівництво Адміністрації Державної прикордонної служби України, Західного регіонального управління, представники влади Львівської області, духовенства та ветерани-прикордонники.
Складання Військової присяги – це завжди знаменна подія у житті кожного військовослужбовця, адже це клятва у вірності народу України. То ж на церемонію прийняття присяги були запрошені батьки та рідні строковиків, які із захопленням спостерігали за військовим ритуалом. 
Після внесення бойового прапора у присутності рідних, близьких, а також найвищого командування, бійці урочисто присягнули ніколи не зрадити українському народові. Присягу кожен солдат вимовляв усвідомлено з гордістю і готовністю до служби своїй Батьківщині.
Керівництво та почесні гості привітали юнаків з прийняттям Військової присяги, а весь персонал центру з новим поповненням та Днем Конституції України.
Також до них з божим словом звернулися всечесні отці, які благословили воїнів на військову справу та окропили їх свяченою водою.
З нагоди свята, кращих військвослужбовців нагородили відомчими нагородами та вручили чергові військові звання.
На завершення заходу новоспечені прикордонники пройшли урочистим маршем та показали високий рівень підготовки, яку вони проходили на території навчального закладу. Згодом юнаки будуть направлені в підрозділи охорони кордону, де з честю і гідністю нестимуть службу з охорони державних рубежів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ