Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У День театру на площі Ринок актором зможе стати кожен перехожий

З нагоди міжнародного Дня театру, 27 березня на площі Ринок з 13:00 до 16:00 відбудуться імпровізовані театральні вистави. Участь у таких виставах зможуть взяти і мешканці та гості міста, – повідомила прес-служба Львівської місьокї ради.

 

 

«Метою акції є залучення мешканців і гостей міста до розвитку театрального руху, а також створення можливості для творчої театральної імпровізації львів’ян, можливість спробувати незрівнянні емоції виступу на публіці, а також отримати майстер-клас ораторського і театрального мистецтва», - розповідає координатор заходу Роман Кушнір.

 

В такому форматі кожен бажаючий зможе зіграти в вибраній театральній мініатюрі. Всі бажаючі зможуть вибрати собі роль Отелло, Гамлета, Колобка, пана Коцького, Енея, Мефістофеля і багатьох інших. Супроводжуватимуть такі міні-вистави актори  Львівського обласного театру ляльок та театральна студія «Хочу».

 

Організаторами події є громадська організація «Школа психологічного експерименту», театральна студія «Хочу» і Львівський обласний театр ляльок.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ