Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Держприкодонслужбі цілодобово функціонує консультаційний центр

фото Державної прикордонної служби України
фото Державної прикордонної служби України
фото Державної прикордонної служби України
фото Державної прикордонної служби України
1/2
Державна прикордонна служба України звертається до громадян України з проханням завчасно готувати та перевіряти свої документи під час планування відпустки. Про це сьогодні, 6 липня. повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Аби вас, подорожуючого, на паспортному контролі не спіткали проблеми, як: термін дії паспорта добігає кінця, дозвіл одного з батьків на виїзд власної дитини за кордон оформлений неналежним чином або стосовно вас є обмеження щодо виїзду з країни за невиплачений кредит, непогашений штраф чи заборговані аліменти – завчасно готуйте та перевіряйте свої документи.

«У Держприкодонслужбі цілодобово функціонує консультаційний центр, який надає всі роз’яснення щодо правил перетину кордону. Якщо батьки або учасники міжнародного руху будуть завчасно готуватися, то вони з комфортом перетнуть державний кордон України. Разом з тим і значно полегшать роботу прикордонникам», - звертається до наших співвітчизників старший офіцер штабу Західного регіонального управління Василь Вітровчак.

Щоб не сталося несподіванок, знайдіть обов’язково кілька хвилин та ознайомтесь з розділом «Перетин кордону» на веб-сайті Державної прикордонної служби України. Крім того ви можете зателефонувати 527-63-63 та отримати фахову відповідь щодо  питань з перетину державного кордону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ