Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дніпрі відбулася акція «Туристичний сепаратизм – стоп!»

У Дніпрі у неділю волонтери організували акцію проти перевезень на тимчасово не підконтрольні Україні території, а також у Росію. Під час акції під назвою «Туристичний сепаратизм – стоп!» волонтери очистили територію навколо центрального ринку «Озерка» та центрального залізничного вокзалу від оголошень щодо відпочинку в окупованому Криму, перевезень до Донецька, а також до Москви.

За інформацією організаторів, в акції взяли участь переважно слухачі місцевої Школи волонтерів, яка почала діяти в координаційному центрі для переселенців «Допомога Дніпра». До акції, однак, міг приєднатись кожен охочий.

У Дніпрі, колишньому Дніпропетровську, оголошеннями з рекламою перевезень до Криму, Донецька та Росії наразі майорять зупинки, паркани й стовпи, часто вони приклеєні в заборонених місцях. За повідомленням кореспондента Радіо Свобода, такі рекламні оголошення були розклеєні навіть навпроти обласного військкомату, де відбуваються збори українських бійців.

Раніше в місті волонтери оголосили кампанію «очищення міста від кримського спаму», тобто проти оголошень, що агітують за літній відпочинок в окупованому Криму та рекламують перевезення до Криму.

Дехто з жителів міста також пропонував розпочати збір підписів під петицією за заборону реклами відпочинку в окупованому Криму, поїздок до Донецька та Росії.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ