Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Домі Франка прозвучать «Різдвяні історії з фронту»

Благодійний концерт-розповідь «Різдвяні історії з фронту» відбудеться у неділю, 7 січня, у Домі Франка. Захід присвячений різдвяній подорожі волонтерів до бойових бригад наших захисників.
Фото - ЛОР

Про це повідомляють в ЛОР. 

«Зануримось в українську музику, традиційні коляди в оригінальному вигляді та в сучасному аранжуванні, між якими будемо розповідати про різдвяну подорож на схід, як ми жартували на "Краматорщину".

23-28 грудня команда у складі 5 волонтерів-музикантів з коробками з подарунками й медичною допомогою виїхали до сіл та міст, які знаходяться майже на лінії фронту. Всі ці дні ми їздили від дому до дому різних бригад наших захисників, колядували, були добрими серцями, які принесли вогню для витримки. Ми будемо раді поділитись нашим досвідом та переживаннями під час цієї подорожі», – зазначили організатори.

На концерті виступить Анастасія Войтюк – співачка та амбасадорка бандури, лідерка фольк ф'южн гурту Troye Zillia та керівниця організації Unbeaten Path. Виконавиця заспіває і заколядує у ніжному приджазованому стилі.

Спеціальними гостями концерту будуть чудові музиканти з України та з-за кордону:

– Беня Стеварт – американський фолк-музикант і волонтер, який постійно живе в Києві. Його захоплення – вивчення традиційної музики України та Аппалачів.

– Лесь Якимчук – імпровізаційний музикант, автор іронічного проєкту nevertheLes, волонтер спільноти UA FirstAid.

– Ганна Гоменюк – учасниця співочого проєкту Коло Раю, співачка з Києва, волонтерка і керівник програми з соціальної згуртованості Карітас України.

– Ілля Ярміл – водій, гравець на шейкері та фахівець з приготування дріп-кави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ