Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Донецьку зафіксували російські танки, - ІС

У Донецьку фіксують появу російських танків, які протягом доби вели прицільний вогонь по позиціях українських військових. Про це повідомляє координатор групи “Інформаційний спротив” Дмитро Тимчук.

“В Куйбишівському районі Донецька в районі Путилівської розв’язки зафіксовано появу танків російсько-терористичних військ. Танкові підрозділи протягом доби використовувались в районі населеного пункту Піски, де намагались спровокувати масштабні боєзіткнення, ведучи прицільний вогонь по позиціях українських військових”, – пише Тимчук.

За данными групи “Інформаційний спротив”, у район Донецька наразі перекидають нові артилерійські підрозділи та броньовану техніку. В місті та поблизу нього зафіксовано нові артилерійські позиції бойовиків.

“Протягом двох діб зафіксовано, як мінімум, дві маршові колони, в складі яких помічено і бронетехніку, і артилерію. Одна з колон зайшла з півдня (через Амвросіївку), інша – через Сніжне та Шахтарськ. Всього зафіксовано до 20 одиниць бронетехніки (з них 7 такнів) і до 6 одиниць артилерії. Також в складі колон були тентовані вантажівки з боєприпасами та особовим складом”, – повідомляє “Інформаційний спротив”.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ