Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дрогобичі 28-річному рецидивісту повідомили про підозри у крадіжках

У Дрогобичі слідчі повідомили про підозри раніше судимому зловмиснику. Про це повідомили 2 березня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

За скоєне підозрюваному, 28-річному жителю міста Дрогобич, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Як встановили слідчі Дрогобицького районного відділу поліції, у період від 23 грудня 2020 року до 4 лютого 2021 року, зловмисник, 28-річний житель міста Дрогобич, скоїв 8 крадіжок та 3 замахи на крадіжки товарів з різних магазинів у райцентрі.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що чоловік, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, причетний до викрадення косметики, спиртних напоїв, засобів гігієни, а також крісла з різних торгівельних закладів, розташованих на вулицях Лесі Українки, Ковальській, Пилипа Орлика, Самбірській та Володимира Великого у Дрогобичі. Загальна сума завданих збитків становить більше семи тисяч гривень.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, повідомили зловмиснику про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та ч.2 ст.15 ч.2 ст.185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному – до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ