Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Дрогобичі для молоді розпочався навчальний проєкт

Сьогодні, 20 серпня, у Дрогобичі розпочався семиденний навчальний проєкт «Бути здоровим – це модно!», який спрямований на збільшення мотивації молоді Львівщини до культури здоров’я.

Проєкт реалізовується для молоді з багатодітних, малозабезпечених та соціально незахищених сімей, внутрішньо переміщених осіб, воїнів АТО, сиріт та напівсиріт, що проживають у Львівській області.

Серед основних завдань - проведення інформаційної, просвітницької, виховної роботи, популяризація здорового та безпечного способу життя серед молоді, ознайомлення учасників проєкту із соціальною та волонтерською діяльністю та подальше їх залучення до участі в соціальній діяльності та розвитку волонтерського руху.

В межах проєкту буде проведено 20 навчально-виховних заходів та різноманітні спортивні турніри, які допоможуть молодим особам позбутися поганих звичок, розвинути власні таланти та лідерські якості, зрозуміти цінність бережного ставлення до  власного організму, покращити фізичну підготовку, надихнуть молодь до щоденної праці над особистим, фізичним та духовним розвитком.

Організатори: благодійний фонд «Карітас» СДЄ УГКЦ за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ