Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі функціонує простір дружній до дитини

На базі Дрогобицького міського центру соціальних служб функціонує простір дружній до дитини. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді
Фото: Дрогобицька міська рада

Через війну, часті сирени та щоденний потік інформації діти та молодь часто не можуть самотужки справитись із емоціями, які переповнюють їх. Допомогти у цьому покликані психологи, арттерапевтичне заняття та творчі майстер-класи. Усі ці послуги надають в Дрогобицькому міському центрі соціальних служб.

Паралельно в Центрі функціонує дитячий простір, де на постійній основі відбуваються різноманітні активності, ігрові сесії, терапевтичні майстер-класи та тематичні заходи, які сприяють розвитку різних аспектів особистості дитини. За цікавими іграми та майстер-класами діти мають змогу комунікувати між собою, ділитись власними роздумами та спостереженнями, створювати свій власний казковий та ігровий світ.

Також свої послуги у Центрі надає і психолог. Днями відбулось чергове арттерапевтичне заняття у рамках роботи психосоціальної групи підтримки дітей у час війни, де учасники мали можливість спільно з однолітками впоратись з почуттями емоційної напруги, тривоги та допомагали один одному керувати стресом.

Додамо, що при Дрогобицькому міському центрі соціальних служб на постійній основі діють групи психологічної взаємопідтримки дітей під час війни. Це групи: 6-9 років та 9-12 р. Заняття відбуваються двічі на місяць для кожної вікової категорії.

Більше деталей можна отримати за тел. 098 679 70 22 або за адресою м. Дрогобич, вул. Л. Українки, 70.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ