Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

У Дрогобичі можна записатись на онлайн прийом до лікаря

У місті Дрогобич є можливість запису до лікарів Дрогобицької міської поліклініки за допомогою сервісу Health24.

Жителі та гості Дрогобича можуть легко записатися до потрібного лікаря, використовуючи платформу Health24. Більше не потрібно стояти в чергах до реєстратури медичного закладу. Просто оберіть заклад і лікаря, дату, час прийому на сайті https://h24.ua/ та здійсніть коротку реєстрацію та увійдіть в систему.

Зауважимо, що онлайн-запис не скасовує роботу реєстратури медичного закладу, адже пацієнти, як і раніше, можуть записатися через реєстратуру.

Записатися онлайн самостійно можна:

 

Також пацієнти можуть висловити своє враження від роботи медичного закладу чи лікаря, ставлячи їм оцінки за п'ятибальною шкалою та, поділившись відгуком.

Відеоінструкція, як записатися самостійно дорослому: 

Відеоінструкція, як записати дитину або підопічного:

 

Електронна карта пацієнта

На першому прийомі лікар здійснює верифікацію карти пацієнта, адже ніхто немає доступу до медичних даних пацієнта, тільки лікар, який підписує медичний запис власним кваліфікованим електронним підписом і відправляє дані до Центральної бази даних eHealth. Після цього в електронному кабінеті пацієнта на сайті https://h24.ua/ та в мобільному додатку Health24, окрім візитів, відображатимуться також медичні дані пацієнта: медичні записи, діагнози, алергії, щеплення, електронні рецепти та лабораторні дослідження. Найближчим часом в електронній карті пацієнта відображатимуться також електронні направлення та рекомендації лікаря.

Для того, щоб перейти до електронної медичної карти, необхідно натиснути на «Мій кабінет» та на власне ім’я та прізвище. Якщо пацієнт заходить в свою електронну медичну карту вперше, необхідно заповнити свої дані і перейти за посиланням в електронній скриньці. 

Куди пацієнти можуть звернутися за допомогою з онлайн записом?

Стосовно будь-яких запитань щодо запису до лікаря пацієнти можуть звернутися до реєстратури медичного закладу за номерами (067) 26-00-103 або (0324) 41-92-55, де з радістю допоможуть у вирішенні питань, або зателефонувати на гарячу лінію Health24 0 800 756 856 (безкоштовно з усіх мобільних операторів).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ