Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі офіційно відкрили льодову ковзанку

Ковзанка у Дрогобичі працює від кінця грудня, а її офіційне відкриття відбулося вчора паралельно з показом новорічно-різдвяного шоу для всієї родини «Freeze».

Фото: ДМР

Про це пише Дрогобицька міська рада.

"Ми звернулись до місцевої влади із пропозицією облаштувати у вашому місті ковзанку. Міська рада надала нам дозвіл і допомогли визначитись із місцем під льодову арену. Відтак облаштування ковзанки – це суто наші витрати, – розповів Олександр Шикера, засновник «Ice Land». – Маємо сподівання, що у цей непростий час льодова арена стане місцем здорового дозвілля дітей та дорослих. Особливо у час зимових канікул. Окрім цього, частину вилучених коштів від продажу квитків ми скеровуємо на підтримку українських військових"

Під час урочистого відкриття льодової арени відбувся виступ артистів цирку Дю Солей, які представили неординарне зимове шоу на льоду – «Freeze».

Фото: ДМР

"Ця ковзанка — це чергова можливість для наших дітей провести час з користю, з рідними та друзями і хоч трішки відволіктись від буденних проблем. Ми не маємо право забирати у наших дітей дитинство. Адже наші воїни задля цього і воюють, щоб в містах в тилу діти мали щасливе дитинство. Окрім цього, у Дрогобичі на реабілітації та навколишніх містах перебуває чимало військових – вони неодноразово висловлювали думки, що хочуть цей час максимально провести з користю із своїми рідними та дітьми. А також спільно відвідати цікаві місця, зводити малечу на ковзани чи на перегляд мультфільмів", — сказав міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ