Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Дрогобичі планують капітально відремонтувати проблемні мережі вуличного освітлення

У Дрогобицькій громаді планують провести капітальний ремонт проблемних мереж вуличного освітлення. Про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.
Фото ілюстративне

На стадії завершення виготовлення кошторисної документації, яку розробляє проєктна організація на замовлення Департаменту міського господарства, щодо ремонту мереж вуличного освітлення. Мова іде про капремонт електромереж проблемних вулиць Дрогобича та низки сіл нашої громади. Під проєкт підпадають найперше ті вулиці та населені пункти, де часто виникають проблеми із вуличним освітленням, або де воно, наразі, відсутнє повністю.

Із відповідними зверненнями та запитами до органів місцевої влади неодноразово звертались мешканці Дрогобича та навколишніх сіл. В результаті – сформовано перелік проблем вулиць та мереж освітлення.

Зокрема, за попередніми баченнями Департаменту міського господарства, проєкт із капремонту вуличного освітлення планують реалізовувати у селах: Рихтичі, Биків, Глинне, Ортиничі, у Стебнику (на кількох вулицях) та в Дрогобичі (вулиця Кирило-Мефодіївська). Проєкт передбачатиме капітальний ремонт мереж, які часто виходять з ладу або ж спорудження нових ліній електропередач та встановлення опор, де вони відсутні. Це стосується певних сіл Дрогобицької громади.

Також в межах проєкту буде оновлено на нові і світильники, які пошкоджені або ж не працюють – там встановлять LED лампи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ